Ett vinkelhus på 149 kvadratmeter i ett plan

Det här huset är ett vinkelhus i sten där atmosfär och funktion går hand i hand. Vinkelhuset, har öppna ytor med stora ljusinsläpp, en spännande planlösning och en hemtrevlig känsla där allt ryms i ett och samma plan.

Husets exteriör är byggt i ljusgrått tegel med ljusa nyanser, har ett svart sadeltak, svarta fönsterbågar och en indragen entré som tillsammans ger ett sobert och tidlöst uttryck.

De långa siktlinjerna märks redan vid ytterdörren. Du ser rakt ut genom huset och in i naturen. Genom att placera vinkeln i sydvästläge ges möjligheter för en solig och vindskyddad uteplats att nyttja även en ljuvlig men blåsig höstdag.

Husets fasad som är byggt av det vackra handslagna teglet ger ett minimalt underhåll som tål väder och vind. Taket är belagt med mattsvarta tegelplattor. Stommen och alla innerväggar är en kombination av vattenskurat tegel och lättbetong som ger ett skönt och behagligt inomhusklimat.

Alla våra hus har ett välisolerat klimatskal vilket medför hög komfort, låg energiförbrukning och inte minst att det sparar på naturens resurser.

Vattenburen golvvärme är standard i alla rum och huset värms upp med en luft/vatten värmepump från Nibe. All inredning i kök, badrum och grovkök kommer från vår samarbetspartner HTH.

Alla HusCompagniets hus som går att skräddarsy efter individuella behov.

Beställ vår huskatalog för mer inspiration eller se fler husmodeller här.

Kontakta oss på HusCompagniet om du är intresserad av att veta mer om denna husmodell.

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search