Ett enplanshus i vinkel på 122 kvadratmeter

Ett tidlöst hus med sadeltak och en stram minimalistisk arkitektur. Husets uttryck kan ändras efter smak exempelvis genom att välja annan takform, fönster eller tegel. Detta hus är byggt med ett ljust tegel och ett svart tegeltak. Tillsammans med de granitfärgade fönsterramarna ger huset ett trendigt intryck.

Vinkelformen på huset är eftertraktad vilket ger bra placeringsmöjligheter på tomten och skapar en skyddad uteplats mot både väder och insyn. Den övertäckta terrassen bjuder in till långa sommarkvällar och kan enkelt glasas in. Rumshöga fönster skapar ett fint ljusflöde och ger ihop med takhöjden en känsla av rymd.

Föräldrasovrummet ligger avskilt med tillgång till eget badrum. I andra änden ligger två lättmöblerade sovrum med eget badrum i nära anslutning.

En stor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till trevligt umgänge och kan förstärkas genom att välja till en köksö. I anslutning till köket finns även ett allrum som med fördel kan användas som ett matrum, bibliotek, tv-rum eller ett fjärde sovrum.

Ett perfekt hus som passar bra för den växande familjen.

För mer information ring: Tel 040-668 88 88

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search