Ett rakt enplanshus på 155 kvadratmeter

Det familjevänliga enplanshuset i Bunkeflostrand är byggt i en minimalistisk stil och inslag av industriella detaljer. Med sin elegant mörka tegelfasad och det vackra sadeltaket får huset ett modernt utseende med egen karaktär. Den minimalistiska stilen kännetecknas av rena raka linjer och skarp profil utan överflödiga detaljer. Ljusa askgolv med breda plankor ger ett enhetligt och exklusivt uttryck och får i vårt visningshus ta ordentlig plats, vilket i kombination med den generösa takhöjden får huset att kännas luftigt och rymligt.

Ett hus att växa i

De stora fönstren släpper in gott om ljus som sprider sig vackert genom husets alla rum. Vårt visningshus i Bunkeflostrand passar perfekt för barnfamiljen. De tre sovrummen kan dessutom bli fyra genom att göra om det extra allrummet när familjen växer. Allrummet fungerar även ypperligt som lekrum till de yngre barnen eller egen avdelning för tonåringarna eftersom det går att stänga om det. Till det här huset är det enkelt att bjuda hem släkt och vänner på födelsedagar och högtider. Det moderna köket har en öppen planlösning med gott om plats för många personer – både för att laga maten och njuta av den tillsammans.

Med utsikten i fokus

Redan när du stiger in genom ytterdörren slås du av den vackra utsikten i andra änden av huset och rakt ut i naturen. De långa siktlinjerna förstärker frihetskänslan och skapar en skön atmosfär. I gaveln som vetter mot trädgården finns ett stort, härligt vardagsrum. Njut av den vackra utsikten inifrån eller stig ut på terrassen som blir ett extra rum under sommarhalvåret. Placeringen i sydväst gör att solens strålar når dit under stora delar av dagen. Delar av terrassen är övertäckt med tak och skyddad från väder och vind, så att du kan fortsätta sitta ute när det blir svalare. Möjligheten finns även att glasa in terrassen till ett uterum som kan användas året om.

Se även våra visningshus i Häljarp
1-planshus 107 kvm rakt
1-planshus 122 kvm i vinkel
1,5-planshus 137 kvm

För mer information ring: Tel 040-668 88 88

Välkommen att ringa och boka tid för visning.

Är du intresserad av visning på en annan tidpunkt är du välkommen att kontakta våra säljare på tel 040-668 88 88
Adress:
Klagshamnsvägen 109, Bunkeflostrand
Hustyp: 1-planshus, rakt
Boyta:
155 kvm
Tomtstorlek: 1016 kvm

Jag är intresserad av att höra mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search