När du väl har bestämt dig för att skaffa nytt hus, måste du hitta en husleverantör som ser till att du får just det hus som du vill ha. Och det kanske inte är helt lätt. Det finns en hel del företag som agerar husleverantör där ute, men om du är ute efter kvalitet, brett utbud, och ett tryggt och säkert husbygge är HusCompagniet det rätta valet av husleverantör. Vi levererar inte bara ett hus utan ett hem där du kan bo i många år i en trivsam miljö. Vi är en husleverantör som bygger hus med stor hänsyn till individuella önskemål och behov. Vi har över 100 grundmodeller av hus som vi kan anpassa till dig.

Som husleverantör har vi lång och gedigen erfarenhet. Vi har levererat hus till tusentals personer, som precis som du en gång hade en dröm om att bygga ett nytt hus och kom till oss för att förverkliga sina drömmar.

Våra kunniga rådgivare hjälper dig genom hela processen från planering till överlämnande av nycklar. Det är först när du får nycklarna till ditt nya hem som du betalar för ditt hus. Så du vet precis vad du får för dina pengar.

Vad har du för drömmar när det gäller hus? Vill du ha en öppen planlösning eller en carport till bilen? Vill du ha en swimmingpool i trädgården eller en öppen spis i vardagsrummet? Har du en tomt med en vacker utsikt och vill ha ett panoramafönster? Prata med oss på HusCompagniet om dina drömmar och vi hjälper dig att förverkliga dem. Vi är en husleverantör du kan lita på.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search