Allt är möjligt med våra husmodeller

Här hittar du att axplock av våra olika husmodeller. Vi erbjuder alla möjliga former på husmodeller, från raka till vinkelbyggda. Husen är arkitektritade och kännetecknas av sin moderna formgivning och danska design. Våra husmodeller har en öppen, ljus och trivsam atmosfär som rymmer praktiska och funktionella lösningar. Alla hus skräddarsys efter familjens behov och stil. När du väl har bestämt dig för en husmodell eller planlösning så är det du som bestämmer vilket uttryck huset ska ha.

Samma husmodell kan ha olika stilar — du styr riktningen

Arkitekturen hos oss sträcker sig från klassisk till modern stil – från det minimalistiska och funktionella till det romantiska palatset. Samma planlösning kan få helt olika stilar. Det är du som väljer stil, design och material. Valmöjligheterna är nästintill oändliga och det finns både praktiska och estetiska skäl att tänka på detaljerna, från planlösning till tegel till taklutning. Inspiration till olika husstilar hittar du här.

Vi utgår från dina behov

Vi är flexibla och ritar huset efter din livsstil, budget och behov. Här kan du välja mellan olika husmodeller och planlösning. Tillsammans ritar vi och gör ditt hus till något alldeles extra. När du bygger hus med HusCompagniet kommer du att få veta exakt vad ditt hus kommer att kosta. Här kan du se olika prisexempel och vad som ingår i priset.

Varsågod. Inspireras och välj den husmodell som passar dina behov bäst.

VÅRA KUNDANPASSADE HUS

Vi tror att du som vill bygga hus tillsammans med oss är en medveten person som varken tummar på kvalitet, funktion eller estetik. Därför erbjuder vi våra kunder möjligheten att påverka och förverkliga sin husdröm. Se några exempel på kundanpassade hus och inspireras.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search