Allt är möjligt med våra husmodeller

Här hittar du att axplock av våra olika husmodeller. Vi erbjuder alla möjliga former på husmodeller, från raka till vinkelbyggda. Husen är arkitektritade och kännetecknas av sin moderna formgivning och danska design. Våra husmodeller  skapar en öppen, ljus och trivsam atmosfär som rymmer praktiska och funktionella lösningar. Inspireras och välj den husmodell som passar dina behov bäst.

Utgå från dina behov

När du valt husmodell och planlösning är det dags att ge huset en egen karaktär och tillsammans gör vi ditt hus till något alldeles extra. Vi är flexibla i vår konstruktion och ritar efter din livsstil och behov. Valmöjligheterna är nästintill oändliga och det finns både praktiska och estetiska skäl att tänka på detaljerna, från planlösning till tegel till taklutning. Arkitekturen hos oss sträcker sig från klassisk till modern stil – från det minimalistiska och funktionella till det romantiska palatset.

Varsågod – Låt fantasin flöda.

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDANPASSADE HUS

Vi tror att du som vill bygga hus tillsammans med oss är en medveten person som varken tummar på kvalitet, funktion eller estetik. Därför kan du som kund påverka planlösning, inredning, materialval och förverkliga din husdröm. Se några exempel på kundanpassade hus och inspireras.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search