Läs och inspireras av våra hemma hos-reportage

Här hittar du reportage hemma hos familjer som valt att bygga sitt eget hus med hjälp av oss på HusCompagniet. Läs och inspireras. Fundera över hur du vill ha det? Vilka behov har du? Hur skulle du ha gjort?

Hemma hos Ani och Rafik

Vårt krav var ett underhållsfritt tegelhus med rena linjer och tidlös design”

Stilrena designmöbler och inredningsdetaljer i utvalda material fungerar som pricken över i och bidrar till husets karaktär.

puff-ani-rafik
linda-thomas-puff

Hemma hos Linda och Thomas

Vårt svarta tegelhus med det valmade taket smälter så vackert in i den natursköna omgivningen

Linda och Thomas Persson och dottern Nicole har hittat sin oas mitt i Skåne. De valde att bygga sitt enplanshus i vinkel. Formen gör att de kan förlänga utesäsongen och njuta av den vackra omgivningen länge då vinkeln ger skydd både mot väder och vind.

Hemma hos Litsa och Marco

Vår favoritplats är husets stora sal med kök, matplats och vardagsrum i ett

Långa siktlinjer går genom stenhuset och öppnar storslaget upp i en sal med ryggåstak. Här finns rymligt kök och ett stort vardagsrum med utsikt åt tre väderstreck. Det är gott om plats för umgänge med nära och kära.

Familjen Ledri med HusCompagniet
jessia-magnus-intro

Hemma hos Jessika och Magnus

Familjen föll för den moderna skånelängan

Jessika och Magnus Nord och barnen Julius och August bodde tidigare i ett hus som mer var anpassat för småbarn än tonåringar. Nu ville de ha en bostad med stora sociala ytor och större rum för barnen och deras kompisar.

Hemma hos Emelie och Robert

Huset med handslaget rött tegel sticker ut i mängden

Familjen som består av Emelie, Robert och barnen Jolie och Jamie bor i ett nybyggt område utanför Malmö. Enplanshuset i handslaget rött tegel gör att bostaden sticker ut från mängden bland vita, grå och svarta fasader i området. Här har familjen bott sedan sommaren 2015. Två år innan paret köpte tomten av Malmö stad var Emelie på en visning av ett teglat enplanshus i vinkel från HusCompagniet.

Emelie och Robert 12
Louise och Göran

Hemma hos Louise och Göran

Ett gediget hus att umgås i

Louise Qvist och Göran Lindell hörde talas om en tomt som eventuellt skulle styckas av. Under en promenad stötte de på ägaren som var ute och jobbade i sin trädgård. De undrade om han skulle stycka av tomten och fick till svar att det nyligen var gjort. Den första intressenten hade hoppat av och efter lite funderingar så tackade paret ja till tomten som redan hade en struktur med grönska och uppvuxna häckar.

Hemma hos Yvonne och Anders ”Puskas”

Högt i tak hos Yvonne och Puskas

Yvonne och den tidigare MFF-profilen Anders ”Puskas” Ljungberg, båda pensionerade gymnasielärare, har låtit bygga ett flertal hus på olika orter genom åren. Efter ett tag i lägenhet på Ön, Limhamn med utsikt över Öresundsbron och Malmö stad längtade de tillbaka till Höllviken. När tillfället om att köpa en avstyckad tomt dök upp slog de till.

27a2253-enplans-knackhus-huscompagniet_1000x1000
Stenhus.-HusCompagniet-250kvm

Hemma hos Cecilia och Åke

Två hus i ett gav plats till tre familjer

Två hus i ett gav plats för tre familjer. Större utrymme och ett underhållsfritt hus stod högst upp på önskelistan för paret som byggde ett nytt hus på tomten där den gamla sommarstugan legat. Nu finns det gott om plats för både barn och barnbarn.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search