Läs och inspireras av våra hemma hos-reportage

Här hittar du reportage hemma hos familjer som valt att bygga sitt eget hus med hjälp av oss på HusCompagniet. Läs och inspireras. Fundera över hur du vill ha det? Vilka behov har du? Hur skulle du ha gjort?

Hemma hos Emelie och Robert

Familjen som består av Emelie, Robert och barnen Jolie och Jamie bor i ett nybyggt område utanför Malmö. Enplanshuset i handslaget rött tegel gör att bostaden sticker ut från mängden bland vita, grå och svarta fasader i området. Här har familjen bott sedan sommaren 2015. Två år innan paret köpte tomten av Malmö stad var Emelie på en visning av ett teglat enplanshus i vinkel från HusCompagniet.

emily-reportage-header_z5a7503
z5a1462-lovstedtsvag-bjarred-huscompagniet

Hemma hos Louise och Göran

Louise Qvist och Göran Lindell hörde talas om en tomt som eventuellt skulle styckas av. Under en promenad stötte de på ägaren som var ute och jobbade i sin trädgård. De undrade om han skulle stycka av tomten och fick till svar att det nyligen var gjort. Den första intressenten hade hoppat av och efter lite funderingar så tackade paret ja till tomten som redan hade en struktur med grönska och uppvuxna häckar.