Hustillverkning enligt dina önskemål

Hustillverkning innebär några av de största, viktigaste och framförallt roligaste besluten vi tar. Det är så mycket man vill och det är därför viktigt att hitta en hustillverkare som är pålitlig och som man kan känna förtroende för. En hustillverkare ska kunna leverera högsta möjliga kvalitet och enligt en plan som är lagd på bakgrund av dina specifika önskemål. Det är viktigt att vi som hustillverkare håller budgeten och levererar huset enligt en tidsplan som vi har satt upp tillsammans, allt för att du ska bli nöjd.

Hustillverkare med erfarenhet

På HusCompagniet har vi över 40 års erfarenhet av hustillverkning. Som hustillverkare erbjuder vi många olika typer av hus i olika storlekar och material, och vi fokuserar alltid på högsta kvalitet med kunden i fokus. Vårt mål och vår ambition är att hustillverkning ska vara en behaglig och smidig upplevelse och vi anser att du som kund ska kunna sova lugnt om natten. Vi som hustillverkare vill att du ska kunna slappna av och glädja dig över ditt nya hem. Hustillverkning är en process där många beslut skal tas, allt från planering, val av kök och badrum, vilket golv det ska vara i vardagsrummet och inte minst själva byggandet. Under processen av hustillverkningen lägger vi stor vikt på att lyssna på våra kunder.

Vårt mål är att leverera ett hus som uppfyller alla dina krav och önskemål. Med HusCompagniet som din hustillverkare är du i goda händer och vi hjälper dig att nå det resultat du önskar.

Med kunden i fokus

Som hustillverkare är vi inte enbart fokuserade på hustillverkning utan vi har ett strikt fokus på att du som kund flyttar in i ett hus som känns rätt för just dig och din familj. I samband med hustillverkningen tar vi hänsyn till dina specifika behov, önskemål och krav, och vi kommer tillsammans fram till en lösning som bidrar till en optimal hustillverkning och något som alla är nöjda med. Som hustillverkare vet vi att alla har olika smaker när det kommer till planlösning, färger och materialval.

birkholmsvej-8_1100x500

Entré med stil

Kanske vill du ha en öppen planlösning i köket, ett hemmakontor, en walk-in-closet, swimmingpool eller en bastu. Du väljer allt själv och kan lita på att i samband med en hustillverkning gör vi som hustillverkare ett bra och proffsigt jobb.

Engholm-Søvej-2_stue

Vackert ljusinsläpp

Tillverkning av hus med professionell rådgivning

Utöver vår specifika kompetens när det kommer till hustillverkning har vi även professionella byggrådgivare och hantverkare som kan hjälpa dig att få det hus vill ha till ett fantastiskt pris. De har lång branscherfarenhet och finns där under hela processen av hustillverkningen. Vi på HusCompagniet anser att det är ytterst viktigt att vi som hustillverkare levererar ett hus till dig som inte överskrider en överenskommen budget.

För hustillverkningen har vi vårt byggföretag som är erfarna inom hustillverkning och de ser till att hålla budget, kvalitet såväl som tidsplan. Och tänk på att du inte betalar köpeskillingen till oss förens du har fått nycklarna till huset.

Vilken typ av hus söker du?

Oavsett om du söker ett stort, litet eller mellanstort hus, knäckhus, vinkelhus eller en klassisk skånelänga, så har vi på Huscompagniet något för dig. Med en rad olika varianter av modeller kan vi anpassa hustillverkningen efter ditt ändamål. Du är välkommen att se våra planritningar för mer inspiration. En del väljer ett vinkelhus för sommarhus. Anledningen till att många av våra kunder föredrar den typen av hustillverkning är att ett vinkelhus ger fantastiska möjligheter för inredning, samt att husets vinkel skapar perfekta möjligheter för avskärmade terrasser där solen kan kika in.

Med en fantastisk kombination av trä och tegel kan vi som hustillverkare erbjuda flexibla lösningar för hustillverkning som passar nästan alla typer av tomter, inklusive sommarhus. Kanske har er tomt en fantastisk utsikt som ni vill framhäva? Eller vill ni ha två våningar istället för en? Hustillverkning med HusCompagniet är flexibel och vi strävar efter att uppfylla dina önskemål. Med oss som din hustillverkare kan du känna dig trygg. Vi kan vrida, vända och bygga husen i en, en och en halv eller två plan. Tack vare vår flexibla tillgång av hustillverkning kan vi hjälpa dig att, till exempel, framhäva er utsikts fulla potential.

Från idé till hus

HusCompagniet är erfarna hustillverkare och med över 10000 hus byggda vet vi vad vi pratar om. Hustillverkning är en mycket speciell och rolig process för många. Det är många beslut som ska tas och ni är kanske fler om dessa besluten kring er hustillverkning. Lita på att våra professionella rådgivare hjälper er att nå fram till ert drömresultat. Som professionella och erfarna hustillverkare är vi med er hela vägen från en idé till ett hus. Ni har samma rådgivare under hustillverkningens hela process för att ni ska känna er så bekväma som möjligt och för att dialogen ska flyta på så smidigt som möjligt.

ternelunden

Välj HusCompagniet som din hustillverkare för ett resultat utöver det vanliga och med kundfokus i världsklass. Börja resan mot ditt drömhus redan idag, kontakta oss för mer information.