Att köpa hus är ett stort beslut. Det är viktigt att informera sig ordentligt och att känna förtroende för det byggföretaget du anlitar. Att veta att du kommer att få den kvalitet som du vill ha och att hustillverkaren gör allt enligt planerna är viktigt.

HusCompagniet är ett byggföretag med över 40 års erfarenhet av att bygga olika sorters hus och vi sätter alltid kundens behov i fokus. För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela byggprocessen från planering, själva byggandet, val av kök och badrum, etc tills att du flyttar in i ditt färdiga hus. Du ska veta att du är i goda händer när du anlitar oss som hustillverkare.

Vi som hustillverkare bygger inte bara hus utan vi är måna om att du flyttar in i ett hem som känns rätt för just dig och din familj. Om du har speciella önskemål angående huset så är inte det några problem. Vi kommer tillsammans på en lösning som tillgodoser dina specifika behov och krav.

Det kan hända att du vill ha en öppen planlösning i köket, ett hemmakontor, stor klädkammare, swimmingpool, bastu, etc. Du bestämmer själv och kan lita på att vi som hustillverkare gör ett bra jobb.

Vårt byggföretag har professionella rådgivare och hantverkare som hjälper dig att få det hus som du vill ha till ett bra pris. Kom ihåg att du inte betalar köpeskillingen till oss som byggföretag förrän du flyttar in. Det är viktigt att ditt nya hus levereras utan att överskrida den överrenskomna budgeten. Vårt byggföretag ser till att hålla budget, kvalitet och tidsplan så att du kan känna dig trygg i ditt husköp. Som hustillverkare har vi många års erfarenhet och har byggt tusentals hus till nöjda kunder.