Från hus inspiration till drömhus

HusCompagniet bygger fler än 1 500 hus varje år. Våra kunder gör det kanske bara en gång i livet. Varje hus rymmer en historia och när du bygger eget är det du som berättar den. Här hittar du inspirerande hemma hos-reportage, tips och tricks och bilder på några av våra allra finaste hus. Om du inte redan har en idé om hur ditt drömhus ska se ut hoppas vi kunna väcka din fantasi till liv och ge dig nya, spännande idéer och massor av husinspiration.

HEMMA HOS

Häng med hem till ett par familjer som byggt hus tillsammans med oss! Läs deras berättelse om resan från husdröm till drömhus och alla de fördelar som finns med att bygga nytt.

TIO GODA RÅD

Vi på HusCompagniet har byggt hus sedan 1972 och vet att det är många beslut som ska fattas på vägen. Det är lätt att bli lamslagen av alla valmöjligheter. Därför har vi tagit fram tio goda råd som kan vara sköna att ha med sig.

Bildgalleri med massor av inspiration

Varje år bygger vi fler än 1 500 nya hus. Är det dags för dig att bygga något eget? I vårt galleri hittar du bilder på våra hus som inspirerar och väcker nya idéer till liv. Här finner du såväl interiörer som exteriörer av olika slag.

Ditt arkitektritade hus blir unikt

Det är ditt drömhus vi ska rita, inte vårt. Därför börjar vi alltid från ett vitt papper när vi träffas första gången. Vi lyssnar på dina önskemål och vägleder dig genom stil, konstruktion och materialval för att ditt nya hem ska kännas som något alldeles extra.

Så går det till att designa ditt hus

Ditt drömhus ska spegla dig och din livsstil. Ett hus att trivas i är ett hus som underlättar din vardag och höjer din livskvalitet. Ett hem som sätter guldkant på tillvaron helt enkelt. Våra säljare och arkitekter hjälper dig att hitta lösningar som passar dig och din familj, oavsett storlek, livsstil och budget.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search