HusCompagniet

För oss är det viktigt att det ska vara tryggt och smidigt att bygga nytt hus. Därför får du en fast offert och du behöver inte betala förrän efter slutbesiktning. I praktiken innebär det att du får ett tryggt husköp och slipper såväl dubbla boendekostnader som oförmånliga byggnadslån. Du betalar en handpenning till oss när vi skrivit avtal och sedan tar vi hand om samtliga avtal och underleverantörer under byggprocessen.

En komplett budget för ditt hus
Det är viktigt att veta hur mycket det kostar att förverkliga husdrömmen. Husets ekonomiska ramar styr till stor del vad som är möjligt. Därför är det bra att träffa din rådgivare på banken i ett tidigt skede för att få lånelöfte och sätta en budget för husbygget. När du bygger hus tillsammans med oss på HusCompagniet tar vi fram en budget som i detalj anger samtliga kostnader för husbygget. Den kan också fungera som ett extra underlag för banken när de ska fatta beslut om lånelöfte. Vi vill ha en spärrförbindelse från banken ett par veckor innan vi börjar bygga. Spärrförbindelsen är en betalningsgaranti ställd till oss som husleverantör.

En byggbudget är mer än bara kostnader för hantverkare och material. Den ska helst också innehålla andra omkostnader som tillkommer, så som markarbete och bygglov. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi ge dig en god uppskattning av totalkostnaden för ditt husbygge. Dessutom anpassar vi hela huset efter din budget och dina önskemål, så att det hamnar så nära din dröm som möjligt.

Boka ett förutsättningslöst möte med våra säljare för mer information.