HusCompagniet

Hur gick tankarna inför ert husbygge? 
Vi hade mest fokus på att få till en bra planlösning, med bra materialval och ett husföretag som vi kände förtroende för. För oss var det otroligt viktigt att vår kontakt på Huscompagniet Anja var väldigt förtroendeingivande och kunde svara på alla våra frågor.Vad var viktigast i er prioritering?
Att det fanns bra plats för alla i familjen och en härlig plats där alla kan samlas, och även att det skulle vara ett kvalitetshus som var så gott som underhållsfritt.

Varför valde ni HusCompagniet? Varför valde ni just denna husmodell? 
Huscompagniet ägde tomten vi ville köpa och efter vårt första möte så var vi säkra på att de var rätt för oss. Och den husmodellen vi valde passade bäst på tomten och gav bra med plats till alla i familjen.

Några materialval eller andra val som ni är extra nöjd över? 
Några val vi är extra glada att vi gjorde är smygspottar i fönstren, så himla mysigt ljus och även att vi la lite extra pengar på köket och badrummen för det gav så mycket extra i lite lyxkänsla. Annars ingick det mesta i huspriset.

Vart är köket ifrån?
Köket är från HTH

Vilka utmaningar hade ni i ert husbygge? 
De utmaningar vi hade i husbygget handlade mest om planlösning så alla skulle få ett bra sovrum men ändå en stor härlig social yta i kök/vardagsrum och det hjälpte Huscompagniet oss med jättebra så vi blev supernöjda. Annars så flöt bygget på över förväntan!

Vad har ni för tips till dom som funderar på att bygga hus? 
Lite tips till de som funderar på att bygga hus är att ta mycket hjälp av husbyggarna, de har sådan erfarenhet så de hjälper en mer än gärna med lösningar som de vet funkar och hjälper en tänka på saker man kanske annars glömmer bort. Och sätt massor med eluttag överallt, behövs fler än man tror och är svårt att göra i efterhand. 

Nästa projekt vi har är att fortsätta med trädgården och göra den så fin som vi vill ha den, annars är det mesta redan färdigt, vi körde på som bara den nu första året.