teknisk-chef-entreprenadchef-huscompagniet

Teknisk chef/Entreprenadchef sökes till Svenska HusCompagniet i Malmö

Efterfrågan på underhållsfria, vackra stenhus ökar och vi behöver förstärka och fokusera ytterligare på vår produktion/entreprenad. Vi söker därför en driven, självgående Teknisk chef/Entreprenadchef för vår fortsatta framgång och expansion i Sverige.

HusCompagniet ritar och uppför småhus i sten. Företaget har funnits i Sverige i snart 10 år och ingår i den Danska koncernen som funnits sedan 1972. Tillsammans levererar ca 2 000 hus om året!

I Sverige är vi 18 anställda med huvudkontor i Malmö. Verksamhetsområdet är Skåne samt västkusten upp till Halmstad. Kunderna har utsett HusCompagniet som bästa husbyggare 5 år i rad. Vi befinner oss i en väldigt expansiv fas och behöver förstärka med en Teknisk chef/Entreprenadchef med ansvar för konstruktions- och produktionsavdelningen med placering på vårt kontor i Malmö.

Om jobbet som Teknisk chef

Som Teknisk chef/Entreprenadchef arbetar du med att förverkliga andra människors husdrömmar. Du ingår i ett kompetent team och har ansvar för våra konstruktörer, byggledare och inköp för att se till att våra kunders husdrömmar tar steget från projektering och konstruktion till inflyttningsklart hem. Du trivs att jobba självständigt och strukturerat och ser det som en självklarhet att vara ute på byggarbetsplatserna. Du är van ledare som har förmågan att se våra medarbetare, kunder och leverantörer samtidigt som du konkretiserar mål och arbetar tillsammans med dina medarbetare för att nå dem. Du arbetar också löpande med kvalitets- och arbetsmiljöfrågor såväl som utvecklar avdelningarna du ansvarar för. Du ingår i ledningsgruppen för Sverige och rapporterar direkt till vd i Sverige.

Vi söker dig som:
  • Har tekniskt utbildning, så som ingenjör, konstruktör eller har annan jämförbar utbildning/erfarenhet
  • Har erfarenhet från branschen, kanske arbetat som Platschef/Arbetschef och vill ta nästa steg
  • Har kunskap om svenska byggregler
  • Är driven, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • Är öppen och utåtriktad
  • Är van att hålla många bollar i luften samtidigt
  • Sist men inte minst har ett gott humör och vet att laget är starkare än jaget

Våra kunder är våra framtida ambassadörer, så kundfokus är en röd tråd i allt vårt arbete

Det här erbjuder HusCompagniet

HusCompagniet välkomnar dig till ett väl sammansvetsat team där alla är måna om att ge dig en god start och gläds med dina framgångar. Vi erbjuder ett spännande arbete där du i samarbete med vår övriga organisation ställer kunden i centrum och får möjlighet att arbeta med ett brett program av nybyggda efterfrågade tegelhus. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor.

ANSÖKAN
Intresserad? Skicka din ansökan snarast till Michael Jönsson, vd, mj@huscompagniet.se. du kan också ringa på 070-699 24 24.

Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas snabbt så avvakta inte med att ta kontakt och skicka in din ansökan.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search