Varför ska du anlita HusCompagniet när du ska bygga tegelhus?

HusCompagniet är ett utomordentligt bra val när det är dags att bygga tegelhus. Våra erfarna rådgivare och skickliga hantverkare hjälper dig att skapa ditt drömhus med anpassade lösningar och många valmöjligheter när det gäller material och utförande utvändigt och invändigt.

När du ska bygga ett hus med oss från grunden, kan du i allra högsta grad påverka hur det ska se ut och få exakt som du vill ha det. Vi på HusCompagniet kan erbjuda hundratals olika modeller som vi kan anpassa efter dina specifika behov. Vi kan bygga både moderna och klassiska tegelhus.

Du kan känna dig trygg i att låta oss bygga ditt tegelhus eftersom vi har levererat över 10 000 hem till nöjda kunder och har varit med i branschen i 40 år. Vårt goda rykte talar för sig själv.

Våra nybyggda hus är av hög kvalitet. Vad är kvalitet för dig? Kvalitet kan vara vad du ser och även tryggheten, valfriheten och kunskapen om hur man kan bygga hus som håller i många år. Kvalitet handlar också om din känsla och dina drömmar om hur ditt nya hus ska se ut.

Vi levererar alltid våra tegelhus inom tidsplanen. Tiden för att bygga ett tegelhus är ungefär 16-20 veckor. Vi levererar snabbt utan att kompromissa med kvaliteten.

Du betalar inget förrän du flyttar in. Detta gör att du inte behöver ta bygglån och sparar därmed ränteutgifter. Kontakta oss för ett första möte om du vill bygga tegelhus! Vi tar väl hand om dig.