Bygg tegelhus med HusCompagniet

HusCompagniet har mycket lång erfarenhet av att bygga tegelhus i högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Våra erfarna rådgivare och skickliga hantverkare hjälper dig att skapa ditt drömhus med anpassade lösningar och många valmöjligheter när det gäller material och utförande – både utvändigt och invändigt.

Om du väljer att bygga ett tegelhus med HusCompagniet från grunden, kan du i allra högsta grad påverka hur det ska se ut och få exakt som du vill ha det. Vi på HusCompagniet kan erbjuda ett stort antal olika modeller som vi kan anpassa efter dina specifika behov. Vi bygger både moderna och klassiska tegelhus.

Du kan känna dig trygg i att låta oss bygga ditt tegelhus eftersom vi har levererat över 10 000 hem till nöjda kunder och har varit med i branschen sedan 1972. Ett tegelhus från HusCompagniet är ett bra husval som inte kommer göra dig besviken.

Fördelarna med att bygga tegelhus

Tegel är naturens eget material, gjort på vatten, sol, sand och eld. Fördelarna med att bygga ett tegelhus är många, bland annat är de väder- och vindtåliga samt energisnåla. Med andra ord är tegelhus optimala för det svenska klimatet med mycket höstregn, hög luftfuktighet och skiftande temperaturer. Genom att välja att bygga ett tegelhus med HusCompagniet slipper du onödiga uppvärmningskostnader och vi bygger ett bra tegelhus som är hållbart och i princip helt underhållsfritt.

Ett tegelhus är extremt hållbart och bleknar inte under solen, och bygger du ett tegelhus med obehandlat tegel så kan det hålla i hundratals år. Genom att bygga tegelhus med HusCompagniet får du ett hållbart och lättskött hus i högsta kvalitet.

Bra tegelhus av hög kvalitet

Våra nybyggda hus är av hög kvalitet. Vi vet att kvalitet innebär olika saker för olika personer. Kvalitet kan vara det du ser, men även tryggheten, valfriheten och kunskapen om hur man kan bygga hus som håller i många år. Kvalitet handlar också om din känsla och dina drömmar om hur ditt nya hus ska se ut.

Vi har ditt fokus och levererar kvalitet i alla led, från första mötet till den dagen du flyttar in i ditt drömhus. Husen har en tidlös dansk design som skräddarsys efter dina behov. Husen är hållbara som byggs i naturliga material, åldras vackert och behåller sitt värde. Husens fasad muras sten för sten på plats och har en väl beprövad bärande konstruktion i trä. Den gedigna bärande konstruktionen monteras inomhus i en kontrollerad miljö. De tjocka ytterväggarna är välisolerade med särskilda installationszoner som säkrar eldragning utan att påverka klimatskalet och du får ett tätt hus. Du ska känna dig trygg när du bygger hus med oss för vi förstår dina behov och önskemål på djupet.

Dessutom betalar du inget förrän efter godkänd slutbesiktning och du kan flytta in. Detta gör att du inte behöver ta bygglån och sparar därmed ränteutgifter. Kontakta oss för ett första möte om du vill bygga tegelhus! Vi tar väl hand om dig.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search