Totalentreprenad för ditt nyckelfärdiga hus

HusCompagniet erbjuder totalentreprenad. För dig som husköpare innebär det att du tecknar enbart ett kontrakt. Vi tar ett helhetsansvar för det juridiska och praktiska i bygget av ditt nyckelfärdiga hus, från projektering till inflyttning. Vi vill att det ska kännas tryggt och enkelt att samarbeta med oss och därför finns vi tillhands för att hjälpa dig med allt från bygglovsansökan till VVS-ritningar.

Projektering och utförande för ditt nyckelfärdiga hus

Totalentreprenad innebär olika saker hos olika tillverkare, men för oss på HusCompagniet är det enkelt. Vi projekterar, levererar och utför allt. När du bestämt dig för att bygga ditt nyckelfärdiga hus tillsammans med oss är en tomt förberedd till byggnation det enda du behöver ordna. Och har du inte ordnat det kanske vi har en som passar dig till salu. Sedan hjälper vi dig med projektering i form av bygglovshandlingar och ritningar för konstruktion, el och VVS. Våra arkitekter och konstruktörer har byggt många hus genom åren och finns där för att hjälpa dig att skapa de bästa lösningarna för din framtida bostad.

Följ byggandet av ditt nyckelfärdiga hus utan att röra ett finger

Fördelen med att välja totalentreprenad är att det effektiviserar husbyggnadsprocessen. Eftersom vi har anlitat samtliga hantverkare, material- och underleverantörer har vi full kontroll på projektet och kan samordna alla parter för att se till så att ditt nyckelfärdiga hus blir klart så snabbt som det är möjligt. För dig som husköpare blir det en trygghet att slippa finnas tillgänglig för materielleveranser eller koordinera olika hantverkares arbetsuppgifter. Och om du har några frågor eller funderingar så kan du alltid vända dig till oss, så förklarar vi hur vi arbetar och hur vår byggprocess ser ut.

Juridiskt ansvar för konstruktionen av alla nyckelfärdiga hus

I totalentreprenaden ingår också att vi tar ansvar för ditt nyckelfärdiga hus konstruktion i hela tio år efter att det står klart. Det betyder att vi alltid strävar efter att bygga stabila och hållbara hus att trivas i under många år. Och för dig som beställare innebär det att du inte behöver oroa dig för att upptäcka dolda fel som snabbt blir dyra när du väl bott in dig. Det blir en prisvärd, långsiktig och trygg affär för både oss och dig. Här kan du läsa mer om oss på HusCompagniet som husleverantör.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search