Från idé till nyckelfärdigt hus

Ser ditt drömhus ut som ett mindre palats från 1800-talet eller är det en modern villa med skarpa linjer? Oavsett om du har skissat ditt förslag på en servett eller om du tvekar kring arkitekturen börjar vi med ett vitt papper, där alla idéer är välkomna att ta plats. Det är ju din husdröm som vi ska rita och bygga till ditt drömhus. Därför är det viktigt för oss att du som kund alltid känner att du får den hjälp och rådgivning som du behöver. Genom hela resan från idé till nyckelfärdigt hus har du en projektledare som du kan vända dig till med frågor och funderingar.

Ett nyckelfärdigt hus med din design

Vi har byggt tusentals hus genom åren och vår erfarenhet har visat att det mesta är möjligt tillsammans med oss. I vår värld innebär inte ett nyckelfärdigt hus några färdiga, standardiserade lösningar som inte går att anpassa. Det handlar istället om att vi levererar ett helt inflyttningsklart hus till dig. Vi ritar huset tillsammans, så att det motsvarar dina förväntningar och förhoppningar. Du sätter din egen prägel på huset genom att välja planlösning, material, färg och andra detaljer. Våra arkitekter och säljare finns givetvis tillhands för att vägleda och inspirera dig.

Ett hus som passar din livsstil

Vår danska design fungerar för både små hushåll och stora familjer. Formen på huset påverkar upplevelsen. Öppna planlösningar ger en eftertraktad genomgående känsla med stort ljusinsläpp. Rummen upplevs som stora och luftiga och skänker plats för umgänge och familjetid. Hus med H-form skapar exempelvis lyxiga avdelningar för föräldrar och barn, vilket brukar vara efterlängtat i familjer med tonårsbarn. Självklart styr tomtstorleken vilken typ av hus som du får plats och lov att bygga. Och genom att välja ett vinkelhus utnyttjar du både plats och ekonomi på ett optimalt sätt. En av fördelarna med att bygga hus med oss på HusCompagniet är att alla våra husmodeller är flexibla. Det betyder att vi kan vända, vrida och ändra planlösningen så att den passar din livsstil.

Beundra ditt hus i vår app

Ibland kan det vara svårt att föreställa sig hur huset kommer se ut när det är färdigt. Hur ser det ut när det står på tomten? Vilken typ av takfärg är snyggast till fasaden? Vi har tagit fram en app som heter HusCompagniet och som du kan ladda ned till din mobil eller surfplatta. Med hjälp av AR-teknik scannar du in planritningarna från katalogen och kan vandra runt och uppleva ett nyckelfärdigt hus. Appen kan hjälpa dig i valen av fasader, tak och färger som passar din planritning. Du kan åka ut till din tomt och placera huset på din tomt för att få en bild av hur det kommer att se ut när det är klart.

Från idé till nyckelfärdigt hus

Det är viktig för oss att erbjuda dig en trygg resa när du bygger hus med oss. Här kan du ta del av viktiga delar i processen. Varsågod och läs guiden om hur det går till att  bygga hus steg för steg.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search