HusCompagniet

Vi tror på tidlös dansk design
Vi hyllar god estetik och tidlös dansk design. Vi är övertygade om att design påverkar människors liv. Det som upplevs som öppet, ljust och trivsamt är miljöer som får människor att må bättre. Vår design är också funktion, att ha tänkt på det där lilla extra som förenklar livet eller skapar lite extra glädje i tillvaron. Därför hoppar vi inte på tillfälliga trender utan känner oss trygga med att erbjuda en design som vi vet är funktionell och som uppfattas som stilsäker och estetiskt tilltalande på lång sikt.

Allt vi gör gör vi med övertygelsen om att vi bygger mer än hus – vi bygger livskvalitet.


Vi har kundens fokus
Det är skillnad på att ha kunden i fokus och att ha kundens fokus. För att resan mot drömhuset ska upplevas som glädjefylld, enkel och trygg behöver vi förstå kundens behov och önskemål på djupet. Därför ser vi varje möte från kundens perspektiv och därför behandlar vi alla olika. Vi anpassar oss helt enkelt efter hur kunden vill ha det. Det här helhjärtade engagemanget tummar vi aldrig.

Vår uppgift är att vägleda kunden rätt, även om det innebär att rekommendera en konkurrent. Kundens husdröm är alltid viktigare än vår affär.


Vi tar kvalitet på allvar
Hög kvalitet är aldrig en slump, det är ett resultat av höga ambitioner, uppriktiga ansträngningar och skickligt hantverk. För oss är det självklart att ta ett premiumansvar i varje detalj, från valet av arkitektur, material och utrustning till hur vi projekterar, bygger och levererar. Vi gör vårt yttersta för att alltid uppnå en kvalitet som vi själva kan vara riktigt stolta över. Vi vill inte bara motsvara kundens förväntningar, vi vill överträffa dem.

Varje kund ska välja att bli vår ambassadör.