ETT TRYGGT
HUSKÖP

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Som Danmarks och södra Sveriges ledande husleverantör uppfyller vi fler än 1 900 husdrömmar varje år. Läs mer om HusCompagniet som husleverantör.

VÅR HISTORIA
SOM HUSTILLVERKARE

Visste du att vi har förvandlat husdrömmar till drömhus sedan 1972? HusCompagniet kommer ursprungligen från Danmark och etablerade sig i Sverige 2010. Läs mer om HusCompagniet som husleverantör.

Vi ger trygghet

Att köpa hus är en stor investering och vi vet hur viktigt det är för kunden att känna sig i trygga händer. För oss handlar det om att erbjuda en personlig relation redan från det första mötet. Under hela processen har våra säljare, arkitekter och byggledare nära kontakt med kunden, lyssnar, bjuder på kunskap, inspiration och vägledning. Vi sätter kundens behov i fokus. Det ska kännas tryggt att bygga hus med oss.

Vi ger tillit

HusCompagniet är en husleverantör som bygger på tillit. Det betyder bland annat att du inte betalar för ditt hus förrän den dag du får nyckeln. Du kan dessutom vara helt säker på att priset inte blir en krona högre än avtalat. Våra arkitekter och byggledare har lång erfarenhet och bistår med sin expertis under hela processen, från skiss till att du flyttar in i ditt nya hem.

Vi ger trivsel

Att trivas är att känna sig som hemma i sin bostad, men alla människor är olika och trivs i olika hem. Därför har vi massor av olika husmodeller att välja mellan – samtliga med anpassningsbara planritningar. Du bestämmer alltså själv över materialval, takets utseende, garage och mycket mer. HusCompagniet bygger nyckelfärdiga hus för att hela familjen ska trivas. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för ditt framtida hem.

Träffa HusCompagniet

…i visningshus och på kontor i Sydsverige.

Malmö

Lundavägen 60
212 25 Malmö
Tel: 040-668 88 88

Jobb hos HusCompagniet

Se lediga platser hos HusCompagniet, läs mer om hur det är att arbeta hos HusCompagniet och läs om hur du gör för att skicka en spontanansökan till oss.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search