HUSCOMPAGNIET
– EN STARK HISTORIA

HusCompagniet har en starkare historia än de flesta. Så stark att ni aldrig behöver undra om vi finns kvar i morgon.

HUSCOMPAGNIETS
VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Läs den senaste verksamhetsberättelsen eller tidigare verksamhetsberättelser. År för år.

Vi ger trygghet

Trygghet är att kunna sova lugnt under hela byggprocessen – och även när du har flyttat in. HusCompagniet är en hustillverkare med 45 års erfarenhet och tusentals färdigbyggda hus på referenslistan, som gör att du tryggt kan slappna av och glädja dig åt ditt nya hem.

Vi ger tillit

HusCompagniet är en husleverantör som bygger på tillit. Det betyder bland annat att du inte betalar för ditt nya hus förrän den dag du får nyckeln. Och du kan vara fullkomligt säker på att priset inte blir en krona högre än avtalat. Våra byggrådgivare har lång branscherfarenhet och finns där under hela byggprocessen för att bistå med expertkunskap under de många val som ska tas på vägen mot din nya drömbostad.

Vi ger trivsel

Alla människor är olika och trivs i olika hem. Därför har vi mer än hundra olika arkitektritade grundmodeller att välja mellan. Samtliga husmodeller har anpassningsbara planritningar och kan tillverkas i olika utförande. Du bestämmer själv över materialval, hur taket ska se ut och om du önskar att bygga garage. HusCompagniet bygger nyckelfärdiga hus för hela familjen att trivas i. Tillsammans hittar vi den långsiktiga lösningen som du kommer att trivas allra bäst med.

Träffa HusCompagniet

…i visningshus och på kontor i Sydsverige.

Malmö

Lundavägen 60
212 25 Malmö
Tel: 040-620 08 30

Helsingborg

Kanongatan 159
(I HTH Köksforum)
Tel: 042-600 51 20

Göteborg

Datavägen 6A
436 32 Askim
Tel: 031-68 54 40

Jobb hos HusCompagniet

Se lediga platser hos HusCompagniet, läs mer om hur det är att arbeta hos HusCompagniet och läs om hur du gör för att skicka en spontanansökan till oss.