HusCompagniet

Husleverantör som hjälper dig från idé till inflyttning
Det viktigaste för oss är att ge dig som husköpare en trygg affär. Vi finns i Danmark och Sverige. Vårt svenska huvudkontor ligger i Malmö  och vi bygger hus i Skåne, Halland/Kungbacka och Stockholm.  På kontoret i Malmö finns säljare, arkitekter, konstruktörer och projektledare på plats. Det gör att beslutsprocessen blir kortare hos oss än hos många andra husleverantörer. Vårt team är tillgängliga under hela husbygget, från första kontakt till att du sätter nyckeln i låset på inflyttningsdagen. Vi guidar dig i val av material, planlösning och färger, så att huset skräddarsys efter dina behov och önskemål. För att garantera att ditt hus är byggt på bästa sätt tar vi på HusCompagniet juridiskt ansvar för konstruktionen i tio år. Dessutom behöver du inte betala för huset förrän du flyttar in, efter slutbesiktningen.

Totalentreprenad

När du väljer HusCompagniet som husleverantör vet du exakt vad huset kommer att kosta och när du kan flytta in. Vi levererar alla våra hus med fast pris och fast byggtid. Huset står färdigt på avtalat datum och du undviker dubbla boendekostnader. HusCompagniet tar ansvar för hela byggprocessen genom att erbjuda totalentreprenad. Tack vare regelbunden kontakt med prjektledaren vet du alltid vilken fas huset befinner sig i. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens ser vi till att ditt husbygge blir en ekonomisk och hållbar investering som du kan vara nöjd med i många år framöver.

Förverkliga husdrömmen tillsammans med HusCompagniet! Vi bygger hus i Skåne, Halland/kungbacka och Stockholm. Vi erbjuder dig ett tryggt husköp, oavsett om du redan har en tomt som du vill bygga ett av våra hus på eller om du vill köpa tomt och hus via oss. Tillsammans skräddarsyr vi ditt framtida hem som du kommer att trivas i många år framöver.