Ett tryggt husköp med oss som husleverantör

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Vi är en stark och stabil husleverantör som har funnits sedan 1972. Som Danmarks och södra Sveriges ledande stenhusföretag uppfyller vi fler än 1 900 husdrömmar varje år.

Husleverantör som hjälper dig från idé till inflyttning

Det viktigaste för oss är att ge dig som husköpare en trygg affär. Vi finns i Danmark, Tyskland och Sverige. Vårt svenska huvudkontor ligger i Malmö och vi bygger hus i Skåne och längs västkusten upp till Halmstad. På kontoret i Malmö finns säljare, arkitekter, konstruktörer och byggledare på plats. Det gör att beslutsprocessen blir kortare hos oss än hos många andra husleverantörer. Vårt team är tillgängliga under hela husbygget, från första kontakt till att du sätter nyckeln i låset på inflyttningsdagen. Vi guidar dig i val av material, planlösning och färger, så att huset skräddarsys efter dina behov och önskemål. För att garantera att ditt hus är byggt på bästa sätt tar vi på HusCompagniet juridiskt ansvar för konstruktionen i tio år. Dessutom behöver du inte betala för huset förrän du flyttar in, efter slutbesiktningen.

Totalentreprenad och kort byggtid

När du väljer HusCompagniet som husleverantör vet du exakt vad huset kommer att kosta och när du kan flytta in. Vi levererar alla våra hus med fast pris och fast byggtid. Huset står färdigt på avtalat datum och du undviker dubbla boendekostnader. HusCompagniet tar ansvar för hela byggprocessen genom att erbjuda totalentreprenad. Tack vare regelbunden kontakt med byggledarna vet du alltid vilken fas huset befinner sig i. Det som tar längst tid i en husbyggnadsprocess är behandlingen av din bygglovsansökan. När den väl är godkänd börjar vi att bygga ditt hus och 25-29 veckor senare står det färdigt. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens ser vi till att ditt husbygge blir en ekonomisk och hållbar investering som du kan vara nöjd med i många år framöver.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search