Stabil husbyggare sedan 1972

HusCompagniet startade 1972 i Danmark och är en av Danmarks största husbyggare.  Svenska Huscompagniet startade 2010 med huvudkontor i Malmö. Vi bygger hus i Skåne och längs västkusten upp till Halmstad. Tillsammans med Danmark och Tyskland har vi förverkligat 20 000 husdrömmar.

I trygga händer med HusCompagniet som husbyggare

Vi vågar alltså kalla oss både erfarna och kompetenta, men vi är också trygga. Beslutet att bygga nytt är en stor investering som kan kännas rolig, spännande och läskig på en och samma gång. Därför är det viktigt för oss som husbyggare att ha en personlig relation till kunden genom hela resan. Vi bjuder på kunskap, inspiration och vägledning, så att du ska känna dig i goda händer. Dessutom behöver du inte betala förrän huset står klart och du kan flytta in. För oss är det ett tryggt husköp.

Alltid i framkant

En bidragande anledning till att vi funnits så länge är att vi alltid ser till att ligga steget före. Trots att vi använder oss av traditionella konstruktionsmetoder och murar våra hus sten för sten har vi sett till att jobba med innovation. Det gäller både våra interna och externa processer, från arkitektur till kundbemötande. Genom att erbjuda det som kunden frågar efter, men också det som man har användning för i vardagen, har vi lyckats kombinera funktion som förenklar livet med estetik och arkitektur. Vi är stolta att kunna erbjuda en konkurrenskraftig produkt som är både snygg och funktionell.

Miljömedvetenhet för att fler generationer ska kunna komma hem

Att ligga i framkant som husbyggare handlar också om att tänka på framtiden. Från det första mötet tar vi hänsyn till miljön i vår design och konstruktion. Det har bland annat gjort att våra hus har låg energiförbrukning, vilket är snällt mot både miljön och din plånbok. Våra gedigna hus isolerar nämligen huset från både värmeböljor och köldslag, samtidigt som de dämpar buller och andra störande ljud utifrån. Våra ventilationssystem renar inte bara huset från fukt och damm, utan återvinner värme som annars skulle ventileras bort via fönster och dörrar. Vi följer alltså ny, modern standard för att se till så att du och framtida generationer kan njuta av huset både ur estetiskt, praktiskt och ekonomiskt perspektiv.

Stark och stabil ägare

HusCompagniet ägs av nordens största kapitalfond, EQT. Som ledande globalt private equity-bolag med cirka 35 miljoner euro i kapital bidrar EQT till att erbjuda dig ett tryggt husköp. I alla bolag arbetar de med att uppnå en hållbar tillväxt, operationell effektivitet och marknadsledande position. Därmed kan du vara säker på att vi är en husbyggare som finns kvar imorgon också.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search