En planlösning   sex olika hus

När du väljer planlösning till ditt hus är det viktigt att utgå från era behov. Hur ser ditt liv ut? Vilka intressen har du? Och vad drömmer du om? Önskemålen ser olika ut från familj till familj, men vi har samlat ett par exempel som du kan inspireras av i planeringen av din egen planlösning.

Men om planlösningen är husets hjärta, så skapar arkitekturen dess själ. Förutom att ta fram en egen planlösning till ditt hus finns mycket du kan göra för att ge huset sin egen karaktär och stil. Ett av valen som har stor inverkan på arkitekturen är kronan på verket: taket. Välj mellan olika konstruktioner, vinklar och lutning. Från sadeltak till pulpettak eller platt tak. Alla våra tak går att få med eller utan uthäng som skyddar fasaden mot regn och smuts. Husets karaktär styrs också av fasadens utseende. Tegel, struktur eller färg? Du bestämmer. Fullända huset med snygga fönster. Stora fönster ger ett modernt, industriellt intryck medan spröjs skapar en charmig, gammaldags känsla.

Här ser du sex olika hus som alla har exakt samma planlösning. Hos oss är det du som bestämmer. Vilken stil är du?

Mest populära stilarna på våra hus

Arkitekturen på huset skapar det första intrycket hos en besökare eller förbipasserande. Det är din chans att berätta din historia. Läs mer om några av de mest populära arkitekturstilarna på våra hus. Vilken husstil är du?

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search