Vinkelhus

Vinkelhus har länge varit populärt, men verkar aldrig bli omodernt på grund av dess funktionalitet och stilfullhet. Det är både praktiska och kan göras väldigt personliga. Precis som namnet antyder så är vinkelhus ett hus där huskropparna är i vinkel mot varandra. Vinklarna skapar en utmärkt möjlighet att skapa en mysig alltan eller, om du har lust, en liten vinterträdgård om du glasar in den inre vinkeln. Om du till exempel har en liten tomt och nära till grannar så kan ett vinkelhus vara ett utmärkt sätt att minska insynen och skapa en skyddad uteplats.

I vinkelhus är planlösningarna många och inredningsmöjligheterna oändliga. Med de praktiska vinklarna så erbjuder även vinkelhus stor möjlighet av att njuta av livet utomhus. Den avskärmade altanen som uppstår i vinklarna kan ha ingång från kök, allrum eller både och. Vinkeln skapar lä, så att altanen blir stället där du njuter av solen på dagarna, och ha sköna grillkvällar på sommaren.

Skapa utrymme med ett stiligt vinkelhus helt efter dina behov

Vi bygger vinkelhus som ger dig och din familj det utrymme ni behöver. Vi bygger moderna vinkelhus som ger möjlighet till gott om utrymme mellan vardagsrum, kök och allrum. Det är enkelt att bygga ut en altan i trädgården som uppstår mellan vinklarna också. Om du älskar stora och härliga ytor och föredrar en-plans hus så är vinkelhus ett utmärkt val. Självklart går det även att bygga vinkelhus i flera våningar med inredd övervåning. De olika vinklarna i ett vinkelhus kan ge möjligheter för förvaring eller för att skapa vackra ljus i huset.

Vi menar att vinkelhus kan vara väldigt optimalt för familjer, med möjlighet för mycket fönster ut mot trädgården så att barn kan leka med uppsyn. Den minskade insynen från grannar ger er en intim och privat miljö att vistas i och ni får dessutom ett härligt skydd mot vinden. Med vinkelhus kan du få en naturlig separation mellan till exempel sovrum och kök- och allrum/vardagsrum eller mellan barn och vuxenrum. Du får lätt en praktisk inredning och naturlig uppdelning som passar dig och din familjs behov och önskningar.

Det kan vara en god idé att sätta vardagsrum, kök och allrum i centrum av vinkelhuset, så att du enkelt kan slå upp dörrarna till en skön altan på somrarna. Dessutom får dessa rum härligt ljus från flera fönster.

Bygg ditt nya vinkelhus med oss – tryggt och säkert

Bygg vinkelhus med oss på Huscompagniet, så hjälper vi dig skapa generösa rum som ger dig en härlig frihetskänsla. Vi vill att du ska känna dig trygg under hela byggnadsprocessen och därför svarar vi alltid ärligt på frågor och är öppna i diskussioner. Vi vill inkludera dig i hela processen, så att du står framför det hus du sett i dina drömmar när husbygget är klart. Se vårt utbud av planläggningar av vinkelhus. Våra planläggningar fungerar som inspiration. Vi hjälper dig gärna skissa på ett vinkelhus som passar just dina unika behov. Bygg ditt drömhus med oss!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search