Varmt välkommen till vårt showroom

Personligheten framhävs med detaljerna. När du ska bygga ett nytt hus får du möjlighet att skapa din personliga stil med ändlösa materialval. Därför har vi experter som kan guida dig genom alla val för att få de perfekta hemmet.

Upplev materialen

I vårt showroom på Lundavägen 60 i Malmö hittar du ett brett och överskådligt urval av de material som du normalt kan välja mellan. Här kan du botanisera bland takkonstruktioner, fasadalternativ, fönsterlösningar och en lång rad olika inredningsmöjligheter. Du ser vilka färger och former som är möjliga att utgå från för att skapa ett skräddarsytt hem.

Känn på konstruktionerna

Här kan du se och känna på de gedigna konstruktionerna och få en bild av hur husen byggs för att vara välisolerade och energisnåla med ett jämnt inomhusklimat året runt. Så att de är långsiktigt hållbara och lever upp, inte bara till dagens, utan också morgondagens krav. Eftersom hela den bärande stommen består av stenmaterial, även mellanbjälklaget är i betong i husen med flera plan, dämpas ljudet och du får en lugn oas att trivas i.

Boka tid för rådgivning

Boka gärna tid för en visning och ett förutsättningslöst möte så hjälper våra byggrådgivare dig att omvandla dina tankar till verklighet. Med rätt vägledning blir det lättare att rätt beslut. Du är också varmt välkommen att besöka något av våra visningshus.

Ta med barnen

Du behöver inte lämna barnen hemma. Vi har skapat en lekhörna med underhållning så att du och resten av familjen kan kika runt, fundera, diskutera och välja i lugn och ro.

BOKA
TID FÖR MÖTE

Vill du veta mer om hur du skulle kunna förverkliga dina husdrömmar? Boka tid för ett förutsättningslöst möte.

BESTÄLL
VÅR KATALOG IDAG

HusCompagniets katalog är fylld med inspiration och information för dig som vill bygga ditt drömhus.

KONTAKTA
OSS GÄRNA

När du väljer ett hus från HusCompagniet är du i trygga händer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search