HusCompagniet
Det familjevänliga enplanshuset i Bunkeflostrand är byggt i en minimalistisk stil och inslag av industriella detaljer. Med sin elegant mörka tegelfasad och det vackra sadeltaket får huset ett modernt utseende med egen karaktär. Den minimalistiska stilen kännetecknas av rena raka linjer och skarp profil utan överflödiga detaljer. Ljusa askgolv med breda plankor ger ett enhetligt och exklusivt uttryck och får i vårt visningshus ta ordentlig plats, vilket i kombination med den generösa takhöjden får huset att kännas luftigt och rymligt.

Ett hus att växa i
De stora fönstren släpper in gott om ljus som sprider sig vackert genom husets alla rum. Vårt visningshus i Bunkeflostrand passar perfekt för barnfamiljen. De tre sovrummen kan dessutom bli fyra genom att göra om det extra allrummet när familjen växer. Allrummet fungerar även ypperligt som lekrum till de yngre barnen eller egen avdelning för tonåringarna eftersom det går att stänga om det. Till det här huset är det enkelt att bjuda hem släkt och vänner på födelsedagar och högtider. Det moderna köket har en öppen planlösning med gott om plats för många personer – både för att laga maten och njuta av den tillsammans.

Med utsikten i fokus

Redan när du stiger in genom ytterdörren slås du av den vackra utsikten i andra änden av huset och rakt ut i naturen. De långa siktlinjerna förstärker frihetskänslan och skapar en skön atmosfär. I gaveln som vetter mot trädgården finns ett stort, härligt vardagsrum. Njut av den vackra utsikten inifrån eller stig ut på terrassen som blir ett extra rum under sommarhalvåret. Placeringen i sydväst gör att solens strålar når dit under stora delar av dagen. Delar av terrassen är övertäckt med tak och skyddad från väder och vind, så att du kan fortsätta sitta ute när det blir svalare. Möjligheten finns även att glasa in terrassen till ett uterum som kan användas året om.

I relation till det som händer i vår omvärld har vi på HusCompagniet vidtagit åtgärder för att minska risken för eventuell smittspridning av COVID-19.

  • Det finns möjlighet att tvätta sina händer med tvål och varmt vatten
  • Det finns handsprit
  • Vi undviker att skaka hand och håller avstånd till varandra
  • Ett begränsat antal, 5 personer, ska befinna sig i lokalen samtidigt
  • Ingen ska delta i visningen som varit i ett riskområde de närmaste veckorna
  • Vi undviker att röra ansiktet, näsa, mun eller ögon
  • När vi nyser eller hostar så gör vi det i armvecket eller i en pappersnäsduk

Känner du dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber ska du låta bli att träffa andra människor.Vi tar alla ett personligt ansvar. Det ska kännas tryggt att träffa oss.

Vi ser fram emot att kontakta dig så snart som möjligt. I samband med att du klickar på skicka godkänner och samtycker du till att vi i framtiden kan kontakta dig via e-post och telefon. Du ger ditt samtycke att ta emot nyttig information, relevanta erbjudanden och motta marknadsföring. Vi behandlar din personliga information med stor omsorg och som beskrivs i vår integritetspolicy.

Beställ vår huskatalog helt gratis, din kompletta guide när du ska bygga hus. Inspireras av arkitektur, information, tips och konkreta råd. Resan till ditt livs hus börjar här.